28 Mart 2012 Çarşamba

Hindistan Cevizli Kurabiye


25-28 Adet Kurabiye İçin ;

1 Paket Tereyağ
1,5 Su Bardağı Pudra Şekeri
8 Çorda Kaşığı Hindistan Cevizi
1 Çorba Kaşığı Mısır Nişastası
2 Yumurta Sarısı
1 Paket Kabartma Tozu
2 Vanilya
4 Su Bardağı Un

Üzeri İçin ;
Yumurta Akı
Çekilmiş Ceviz

Not :  Kurabiyeler fırından ilk çıktığında yumuşak oluyor. Ancak tepside soğumaya bıraktığınızda kıvamını alıyor.


6 yorum:

bir kase lezzet dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK TATLIM ÇOK GÜZELLL.
BENDE ANTALYADAYIMM.....

pembe kekik dedi ki...

Harika olmuş.Ellerine sağlık.Sevgiler:)

birtutamkekik dedi ki...

çoook güzellerr,elimde kahvemm..
olaydı şimdii ah..:)
ellerine sağlık canım..
mutlu haftalar..

Saliş Mutfakta dedi ki...

Hemen yolluyorum bir tutam kekiğim afiyet olsun

zeymuran dedi ki...

çok guzel gorunuyor hındıstancevızlı kurabıylerı cok severım ellerıne sağlık

herşey tadında dedi ki...

ellerine sağlık paylaşımların bol olsunn
sevgiler;)