9 Mart 2012 Cuma

Kaşarlı Patates


3 Patates
1/2 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Kaşar
1 yemek Kaşığı Tereyağ(sıvıyağda kullanılabilir)

      Teflon tavaya yağı rendelenmiş patatesi ve sütü ekleyiniz ara ara karıştırarak patateslerin pişmesini sağlayınız. Gerekirse göz kararı bir miktar süt daha ekleyebilirsiniz. Sütü tamamen çekince patatesler rendelenmiş kaşarı ekleyerek karıştırın. Kaşarın tamamen yayılıp eridiğinden emin olunca alt üst kızartın servise hazır.

      Biz kahvaltılarımızda severek tüketiyoruz. Denemenizi tavsiye ederim.

3 yorum:

bir kase lezzet dedi ki...

ellerine ağlık canım
harika olmuş
:))

VuslaT dedi ki...

Saliş ben 1 yumurta ile kaşarı karıştırıp döküyorum daha çıtır kızarıyor .Seninkide nefis ötesi görünüyor. Sabah yumurtasız deneyim seninki gibi. Sevgiler.

Saliş Mutfakta dedi ki...

Yumurtalısını bende yapıyorum arada ama yumurtasızını daha çok tercih ediyoruz :)